20 август 2006

Dark La Playa

Аз се плезя в мрака :)

Опа, ето че пак съм вечерта навън, този път със Стефка, Светляка и Иво колегата ми. Можехме да седнем отново на CUBO, но тьй като нямаше свободни приятни местенца се метнахме на LA PLAYA. Стефка, незнам как така все на нея й върви, ама май пак хвана Иво Птиците натясно с една друга девойка, бяха седнали на PICO, и ако правилно съм разбрал то Иво отново е направил онази физионимия с поглед в стил "Ти тук, какво правиш?" Хаха!
Като се видиш с колега, който отдавна не си виждал, беше нормално да си говорим преди всичко за работа, колкото и да не ми се искаше, но работата те преследва навсякъде, във всеки бар. Стефка беше пуснала предложението на колегата ми Иво да дойде с нас, и ето че моята теория за Иво излезе права, че него мъж не може да го изкара навън, освен ако не е жена, хаха! Та браво на Стефка, успя!

А пък със Светльо си говорихме за музика, той има група, която се казва Reichsradio, вокалист е, стилът е death metal, чух една тяхна песничка "Cripples Must Die", можеш да чуеш още техни песни в страницата им в myspace.com ТУК и бих го похвалил за наистина доброто изпълнение, наистина като група, която е ъндърграунд звука и вокалите са наистина на приятно ниво, продължавайте все така! :)

Не е нужно да казвам какво си поръчах за пийване, моята любима лятна напитка, мента с нещо си, в случая беше тоник, щото спрайт нямаха бутилки.

Направих и едни яки снимки, с лампичка от запалка, само дето Стефка трябва да я "понабия" малко, че все държи размера на снимките на фотоапарата й да бъде минимален, 640 на 480 пиксела!

Този път не сме стоели много, можехме да се разходим до партито на David Morales на втора буна, ама явно на никой не му се ходеше чак дотам, и малко преди полунощ си тръгнахме...еее, нищо, поне се наспах тази сутрин и сега се чувствам свежар.

То така стана, че едно време зимата успявах да се наспя, но вече дори и през зимата си лягам късно по никое време. Но както са казали мъдрите хора - от сън спомен няма...а аз просто се пазя да не ме хване главоболието, щото тогава може и да съм си изкарал яко вечерта, ама после цял ден ще ми е смотано и гадно, едно никакво, таквоз го мразя най-много, да си провалям съботата и неделята с главобилие или болки в очите.
Ок, стига толкоз за днес,време е да почивка! :)


Стефка в мрака, "големия" й нос е засенчил другото око!

Аз си смуча ментата, а Иво пие водка със сок, хаха!

Стефка както винаги не си цени здравето, на Светльо не му дреме обаче!


2 коментара:

  1. Леле, тази година изобщо не съм слизала до заведенията по плажа. Тия имена нищо не ми говорят. :-) Сигурно е хубаво. Поне така изглежда от блога ти. :-Р Много шумно ми се струва вече. Остаряваме, ейййй!

    ОтговорИзтриване
  2. ами, какво да ти кажа Неви,не, не си остаряла, ами просто имаш леко по друго усещане за това как би могла да се забавляваш :)
    А че е шумно, си е шумно, но приятно и лежерно! :)
    Значи PICO е бившето ТОРПЕДО, другите две заведения са от двете му страни, знаеш ги!

    ОтговорИзтриване