20 август 2006

Always CUBO

И така, петък вечер, 18ти август, супер жега, задушно, а ние на бар CUBO и пийваме. За вечерта нямах никакви идей с кой ще се видя, но поне от рано ми се заизлиза. В ранния следобед получих предложение да се видим от една приятелка, дето с нея уж се познаваме от сумати години, но всъщност реално се запознахме преди 2-3 години, Невенка, с нея сме играли като деца през 1987-1989 ама спомени нямам, но явно е така, щото живее в съседния вход, там където едно време ние бяхме на квартира. Та тя ми пусна мухата за довечера, и покъсно се навих да дойда, добре че и Иво Птиците се появи,и заедно с една нейна приятелка, Дани, си направихме кефчето.

Тъй като беше петък вечер заслужено си поръчах голяма мента с тоник! :) И явно онази вечер имаше парти на групата Future Shock, незнам как да я определя като стил, но Иво каза че това е acid jazz,емм може. В началото бяха малко бозави, ама след като дойде вокалистката им май им се отвори музата и настроението да правят по-яка музика. В тази вечер на CUBO имаше ужасно много хора, просто толкоз фенове не бях виждал на едно място. Добре, че ние си имахме масичка, ама посетителите на CUBO можеха да се забавляват и без да трябва да седят, важното е да се намират на ТОВА място при ТАЗИ общност от хора! :) Явно CUBO "сбира" хората, не само Шуменско Пиво, хаха!

По-късно към нас се присъедини една моя аверка, Елена, с приятеля си, който е представител на фотоапарати PENTAX. Тя наскоро се беше завърнала от Германия след като поне 5-6 месеца се задържа там заради даскалото. Все още не разбирам защо все около нея в Германия има толкома много проблеми, явно изобщо не е лесно да си студент в Германия, все трябва да се сблъскваш с някакви простотии от всякакъв характер.

А пък още малко по-късно се появи Боян с един свой приятел. Еми ко да кажа, след като дойде и сестрата на Дани и нейния приятел, просто едвам едвам споделяхме всички столчета около масичката ни.

Та така, взех си още една голяма мента, но този път със спрайт, ами отразиха ми се добре, предвид голямата компания която успяхме да заформим, усещането че си част от едно яко музикално и клубно общество, такова, което се навърта все около CUBO! :)


Няма коментари:

Публикуване на коментар