14 юли 2006

Naughty America Striptease Game


Имам си аз един любим "мъжки" уеб сайт, който се казва The Domicile, където можеш да поизплакнеш малко очички, да попаднеш на яка flash игра, да разгледаш забавни снимки, или да влезеш в някой интересен и занимателен уеб сайт. Въпреки предимно порнографското предназначение, този сайт е наистина забавен и е идеален за разсейване по време на работа!

След тази кратка презентация на The Domicile Website, бих искал да кажа, че там попаднах на сайт, с прикрито сексуално съдържание, но стимулиращ знанията ти по история на Щатите.
Сайта се казва Naughty America и от мои първи впечатления представлява нова форма на порнографски сайт!?!
Та за какво става въпрос: Както за мъже, така и за жени-потребители съответно имат госпожица - преподавател, и господин-учител по предмета История на Съединените Американски Щати. В случая Ти си на изпит и ти задават кратки въпросчета от рода кой президент стои на банкнотата от 1 долар. За всеки верен отговор изпитващия се съблича, прави ти стриптийз и т.н. Но при първи грешен отговор вратите се затварят и КРАЙ на забавния начин да си в училище! :)

Та така, я да видим сега кой до къде ще съблече другия, за съжаление не съм много добър по история и само 10 секунди на въпрос ми са малко!


Няма коментари:

Публикуване на коментар