19 септември 2006

Anti Big Brother 3




Поредната простотия в националния ефир е факт! Или казано иначе Биг Брадър 3!
С участието на гей-травест, прелюбодейка, патриот-отшелник, мъж-жена или и аз незнам какво точно, и какви ли още не образи, специално подбрани "jerks" от хиляди желаещи да бъдат малтретирани с Договор за Участие и бла-бла, с мъничката надежда, че ще спечелят половин милион лева?! И всички са със средно образование,прости, прости, с изключение на двама-трима, които имат висше (мъже са, хаха). Предвид качеството на образованието в България ми е ясно колко са по-интелигентни и те.

Не, не им завиждам! Нито на тези, които ще гледат Биг Брадър 3, гладни за емоции, жадни за интриги, и полу-умрели в скучния си живот!

Хайде, забавлявайте се като не ви остана нищо друго освен това. И без това до никъде няма да стигнете! :)


Новината в dir.bg

Блондинки, травестити и бременна влязоха в Биг Брадър 3
19 септември 2006 / Райна Деницова

(или иначе казано FREAK SHOW 3)

В новия сезон на шоуто ще е наблегнато на греховете. (Содом и Гомор са ейййй там!)
Някои от най-интригуващите личности, които влязоха в Биг Брадър 3 са бременната Свеtлана (прелюбодейката), 120-килограмовата Виолета (горката, в какво се е замесила), странният като визия Пеньо (мъжът-жена, Мерилин Менсън е по-естествен отколокото "Пенчо, бре, чети!"), който една седмица ще трябва да се прави на момиче и Ева - майката на Евана - дъщерята на Мариан от Биг Брадър 2 (връзкарката). Явно Големият брат (явно му е малък, страда от комплекс и му харесва да му викат така) е решил да изкушава и зрителите (най-набутаните в цялата история), защото в шоуто има няколко красавици - Вяра, Дияна, Лиляна, Мариола и Палома (която е наполовина никарагуанка и прилича на циганка) между 18 и 28 години. Освен 2-мата мускулести спортиста - Павел и Борислав (мускулест висшист,хахаха!), в Къщата влязоха и 2-ма силно религиозни мъже - Пламен (отшелникът-политик, независим кандидат от едно време) и Тодор (с религиозно образование) и 1 хомосексуалист (модерната дума е ГЕЙ, ве!) - Гаро Папазян. Общото впечатление е за наблягане върху помпозността и липсата на семейни ценности (то щото на българския народ му дай забавления и простотия!).

Така например бременната Светлана заявява, че има дъщеря на пет години от мъжа си и въпреки, че двамата не са разделени, бебето е от друг мъж (Голяма Драма 1). Мариола пък има дете и е женена, но в момента е разделена с мъжа си, защото била прекалено дива и избягала от отговорностите и задълженията на семейството (Голяма Драма 2). Ева пък, от своя страна казва, че макар и странно, с Мариян те все пак са семейство, правят секс и се подкрепят, въпреки че не живеят заедно (Голяма Драма 3). В Къщата влезе и 17-ти съквартирант, който ще живее в тайна стая, без останалите да подозират за съществуването му (това вече е психария).

Голямата награда в този сезон на предаването ще е 500 000 лв. (Колко трябва да е печалбата да продуцентите на Биг Брадър, за да дадат награда половин милион лева? Пращайте повече СМС, за да ги направите още по-богати! Иначе 1 лев за сираците от SOS-селища няма да дадете, нали?)


5 коментара:

  1. :-) Чак пък толкова. Като се прибере човек в къщи и реши да си почине пред телевизора е все тая дали ще гледа тъп сапунен сериал или тъп биг брадър. Майка ми го зяпа и не я смятам за загубенячка със сигурност.

    Иначе няколкото минути, които и аз прекарах в гледане на началото на биг брадър ме накараха да възкликна: FREAK SHOW! и да забегна в кухнята да изпия една студена вода.

    ...и все пак, ако пак съм в къщи вечерта и нямам нищо важно за правене - ще хвърлям по едно око на това шоу. Като искат да се излагат хората - да се излагат. Интересно ми е да ги гледам, да се чудя от къде ги избират тия идиоти и да си повишавам мъничко поне самочувствието, защото тия там на екрана го имат с кофите, а аз дори незнам на какво отгоре. Тъй де...може би и аз съм загубенячка. Здраве да е. :-)

    ОтговорИзтриване
  2. ок, добре, бях леко афектиран от започването на 3-ката, не се засягай, не съм имал нищо против към онези хора, гледащи Биг Брадър 3, които познавам и са мои приятели, ти не си загубенячка, извинявам ти се ако си се засегнала, промених Post-a вече! :)

    ОтговорИзтриване
  3. Абе Цифровия, що им се мазниш на "коментаторите" в собствения ти блог? Я се замисли колко си праФ? На Българския целокупен и прост народ му дай само хляП и зрелища и всичко е ОК. А това, че има избити невинни момиченца само заради едното ебане, за това, че има пак поради същата причина една камара сираци, за това, че шибаните ни управници дето сами си ги избираме, ни го набутват целокупно и ежегодно, какво да кажем, ааа? Айде, народе, гледай Големия Брат и затъпявай масово... Пфу...

    ОтговорИзтриване
  4. абе не се мазня, просто не обичам да обиждам приятелите си, а chinuk ми е точно такава

    ОтговорИзтриване
  5. ей, тъп български народ, тъп, тъп...
    вместо да се прибере у дома и да се тюхка за ставащото в държавата, си включва телевизора.
    простотия ти казвам.
    цял ден се бъхтал и вечер вместо да се прави на супермен и да оправя света си гледа телевизия...
    срам, срам...
    дали да не отиде в Америка да чисти тоалетни и поумнява?
    ама то и там Биг Брадър гледат...Всъщност къде ли не го гледат?
    в Африка сигурно са изумително умни. Там такива шоу-програми май няма...Там дали има телевизия? Няма значение. Щом няма Биг Брадър, то те са толкова умни и толкова мислещи за просперитета на държавата и ръчкащи управниците си по дупетата, че процъфтяват!
    Но то тъй трябва. Все срещу нещо да се мърмори. Все нещо да ни е виновно. Все нещо да ни е обяснение.
    Никога не съм мислила, че ще застана на страната на гледащите Биг Брадър, но вече ми се струва, че всички прекаляват.
    И ми е интересно как тези, които роптаят срещу предаването са по-наясно какво става там дори от тези, които го гледат от време на време?
    И горкия български народ всъщност. Защото каквото и да прави след работа вечер все е тъп. Шопската салата и ракийката е вече отживелица. Американските екшъни са маса тъпи и трябва да се гледа тежко, европейско кино, за да си умен и европеец едновременно. Шоу-програми - в никакъв случай - те са за дебили. Ако не си е платил кабелната - лоша работа. Ако си я платил може да се спаси, заявявайки, че гледа само Дискавъри и Анимал Планет. Другия вариант е да не си пуска телевизора изобщо. Ако се събере със съседите да играе карти ще вземе да псува много, да чопли семки...и пак простак. Може да се награбят с половинката, ама да си имаме уважението...чак пък всяка вечер? Но и тук момента е подмолен. Току виж решили да дирят разнообразие и той курвар, тя курва или той педераст, тя проститутка...Простотия. Може на разходка да се излезе, разбира се, но те умните от шоу-програмите хитро не ги дават предаванията през лятото, ами през зимата, когато си обречен да си стоиш у дома. Да отидеш на гости? Да ти дойдат на гости? Прекрасно нещо, ама всяка вечер - уморително е някак си. Кофти работа. Всичко все към простотията тласка. Прост, тъп, български народ. Няма кой да ни обижда, че ние сами. И то заради какво? Заради всичко! Всичко ни е виновно. Всичко ни прави прости. Баси съдниците сами на себе си дето сме се превърнали. Все повече се срамувам. Не от реалити-шоутата, които приемам просто като ШОУ-програми и не задълбавам, а от всички ония, които все плюят, плюят...слюнка не ви остана бре, хора.

    ОтговорИзтриване