14 май 2009

Depeche Mode отменен концерт в София

Депеш Мод отмениха концерта си в София, който трябваше да се проведе на 18 Май 2009г поради стомашно заболяване на Дейв Гахан. Горките фенове на Depeche Mode

Сори, пичове, но ще останете само със слюнката в устата. Любимата Ви група няма да може да направи концерта си в София, защото фронтмена е ял гъби със сметана, и не може да стане от тоалетната чиния. Едва ли ще ви е кеф да го гледате докато пее седнал омаломощен от драйфане над порцеланов кенеф и звучни пръдни озвучават феноменалното клек-бар изпълнение на световно известната група Депеш Мод. Нищо против тях, супер са!

Пича се е разболял от гастроентерит.
Това заболяване не е приятно. Още повече подробности за него можеш да прочетеш ТУК. Така че, не му се сърди на човека, а си мий ръцете и си почивай повече да не те хване и теб.

Официалния сайт на София Мюзик Ентърпрайсис гласи, че "Мениджнънтът на Депеш Мод съветва всички притежатели на билети да ги запазят до пускането на официално изявление в най-скоро време за пренасочване на датата на концерта или категорично му отменяне."

Интересното е, че не СМЕ казват това, ами мениджърите на Депеш Мод. А кога ще са новите дати на прекратените концерти - дори мениджърите не знаят - а толкова е трудно да се организира турне и да се определят дати и т.н. По лесно е да има категорично отменяне. Тогава се връщат парите на феновете, или билетите за концерта на Депеш Мод ще важат за друг концерт - това би било невъзможно предвид факта, че са продадени билети за пълен стадион Васил Левски.

Моят съвет е да насочите отрицателната си енергия породена от прекратяването на концерта над собствениците на СМЕ, ако не се лъжа това е всенародния любимец-шопар Фънки - защото все си мисля, че паричките на феновете на Депеш Мод отдавна са отишли някъде другаде - примерно за авансови хонорари на други групи и изпълнители. И кога ще ви бъдат върнати - това и Фънки не знае!

И не си го взимайте на присърце! Майната му! Нека Дейв Гахан да е жив и здрав! :)


5 коментара:

  1. Гастроентерит, my ass. Дейв просто е неспасяема дрогарка.

    ОтговорИзтриване
  2. не че СМЕ са цветя за мирисане, но наистина на официалното сайте на ДМ точно под съобщението, че концертите до 21.05 са отменени си пише "Ticket holders for the above shows are advised to hold on to their tickets as an announcement will be made shortly in regard to rescheduled dates or final cancellation."
    СМЕ няма начин да не са ангажирани с определени финансови гаранции за отложен концерт, по-скоро на ДМ и всички гравитиращи около това организации и фирми не им се разделя с едни пари...
    Проблематиката е, че ДМ са си наблъскали концерти през ден до края на лятото, че и след това, та шансовете за друга дата клонят към отрицателен процент.

    м.

    ОтговорИзтриване
  3. Много жалко наистина. Един колега с голям хъс говореше как ще отиде на концерта и как ще се изкефи на макс, а то какво стана.. от небето до земята и то за отрицателно време. Дано да има компенсации, да не стане като с концерта на Prodigy '99 , когато заради войната в Сърбия се отмени концерта и билетите, струващи 50 кинта изгоряха ...

    ОтговорИзтриване
  4. eho!!!koncert na prodigy 99-ta vse pak ima6e.i az bqh tam.a ti kade si spal????i ne si razbral????

    ОтговорИзтриване