25 май 2009

Marilyn Manson с нов албум!

Marilyn Manson - The High End Of Low (26.05.2009)

За някои тази новина може да не е нова, но за мен от днес е такава. Сега съм в официалния myspace профил на Мерилин Менсън и слушам новият му албум,чиято премиера е утре, 26 Май 2009г. Все още не съм го чул докрай, но смятам, че ми харесва. Отново странен албум, сякащ се връща назад към старите си албуми, няма го онова лигаво пеене, набляга на по-твърдото звучение, като преобладават вокалите. Оригинален както винаги. Да видим обаче какъв имидж е изградил сега, защото всеки фен на Мерилин Менсън знае, че това е неизменна част от успеха му. А той, успехът му, е невероятен. Азис пишки да яде!

Още една добра новина: Twiggy Ramirez се е завърнал! Почти десетилетие отстъствие в групата, Туиги отново участва в създаването на песните, дори е и продуцент! Не случайно The High End Of Low така добре звучи. И типичната за Менсън меланхолия не се усеща!

Мерилин Менсън не съм го слушал поне от половин година, но смея да кажа, че с новият си албум ще убие рибата! Доста рибарско изказване от моя страна! :)

Албумът има 15 парчета, а именно:
1.) Devour
2.) Pretty as a Swastika
3.) Leave a Scar
4.) Four Rusted Horses
5.) Arma-goddamn-motherfuckin-geddon
6.) Blank and White
7.) Running to the Edge of the World
10.) Wight Spider
11.) Unkillable Monster
12.) We're From America
13.) I Have to Look Up Just to See Hell
14.) Into the Fire
15.) 15

А официалният майспейс профил е естествено на този адрес: http://myspace.com/marilynmanson

Амиии...приятно слушане на всички! Не вярвам, че Менсън ще се обърка да мине отново през България, но пък чудесата са за това, да си мечтаем, и те да се случват когато най-малко очакваме!


4 коментара:

 1. Е как сега разбираш за новия албум, като в поста със снимката на малкия Мерилин Менсън даже пуснах линк към него? :D Иначе албумът е мн. добър. Преди време направих тази тема и можеш да я следиш за инфо.

  :)

  PS Туиги се върна още в края на 2007 г.

  ОтговорИзтриване
 2. явно доста съм закъснял - така е като не го следя какво става с него, даже в Арената има вече качен новият албум, ей сега го свалям! Виж, за Туиги - вече ме е срам, хаха!

  ОтговорИзтриване
 3. Линкът, който бях пуснал в по-предния ти пост, вече е dead, но принципно от седмица насам из маса тракери можеш да си намериш "The High End Of Low" с добро качество; аз бях пуснал линк към японския рилийз, който е тъпкан с бонус-тракове; жалко, че не си го видял. Сheck out Demonoid, 100% някой пак го е ъпнал. :)

  ОтговорИзтриване
 4. tozi pevez e naiiiiiiii gnusniqt na sveta tapaka mu s tapak iska da kupi ranchoto na michael jakcson idiot toi ne go prodava weee drus si gnisnite pari da se napie6 nekade idiot

  ОтговорИзтриване