15 май 2009

Пушенето забранено от 1 Юни 2010г.


Да ви е гадно на всички пушачи, но от 1 юни 2010 г. ще ви бъде забранено да пушете в заведения и на други обществени места в България. В Западна Европа да запалиш цигара те гледат като измекярче вече! Така че свиквай! Няма нищо по хубаво от това да спреш цигарите. Това ще доведе до най-малко до следното:

женски коментар:

damdam: "От както не пуша кожата ми стана по-изчистена и по- гладка. Като цяло се чувства много по-добре."

kakaka: "Изведнъж домът ми се очисти от тая натрапчива и ужасна миризма на цигари. Същото важи и за мен - дрехите, дъха, кожата започнаха да миришат на свежо. За лицето и кожата като цяло - нямам вече пъпки, а косата ми започна да се омазнява по-бавно, след като не я замърсявам насила с цигарен дим."

мъжки коментар:

А550: "ОТ КАКТО СПРЯХ ЦИГАРИТЕ, ЕБА КАТО МАГАРЕ!"

Елементарната финансова стъкмистика показва:
1 кутия на ден - 3,50 лева
30 дена в месеца - или това са 105 лева
365 дена в годината - или това са 1277 лева
За какво би похарчил спестените пари от цигари? Разбира се, че за по-качествен алкохол - за това си струва вече! :)

Как да спреш цигарите?
http://stopsmoking.start.bg/
http://spricigarite.com/
Спрете цигарите заедно
Спрете цигарите заедно 2
и други подобни сайтове, който можеш да намериш в google.com

Моята не е лесна, остава да убедя приятелката ми да спре цигарите - има един начин, прекалено е убеждаващ, но ще изчакаме поне сватбата да мине! :P

Ха да е честита тази новина на всички непушачи!


10 коментара:

  1. А дупките по улиците..ще ги забранят ли?!

    ОтговорИзтриване
  2. мммм много благо :) да ни е честито

    ОтговорИзтриване
  3. стига с тези дупки! като не те устройва си купи джип или ходи пеш! :)

    ОтговорИзтриване
  4. "Вредата" от тютюна НИКОГА, ОТ НИКОГО И ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ Е ДОКАЗАНА!!! Няма НИКАКВА връзка между тютюна и болестите (невинен до доказване на противното)!

    Доказано е обаче, че след хашиша (който за жалост е забранен) тютюнът е най- добрият естествен транквилизатор. Доказано е също така, че тютюнът е ЕДИНСТВЕНОТО средство, което може да те предпази от Алцхаймер.

    А този "закон" си е чиста проба неофашизъм!

    ОтговорИзтриване
  5. Апостоле, продължавай със същият дух - аз пък съм чувал, че труповете на страстните пушачи много трудно се разлагат - така яко са се опушили от десетилетията, че са като пушени шпроти!

    ОтговорИзтриване
  6. "В Западна Европа да запалиш цигара те гледат като измекярче вече" - e, далеч си от истината. За съжаление, пушенето все още е много разпространено в Германия. Наистина никъде не се пуши в заведенията, само на улиците, извън офоците и магазините (на специалните места). Но се пуши много.
    Дано в България закона се спазва, чудесно е че го приеха!

    ОтговорИзтриване
  7. Собственикът на този блог май страда от некрофилия. Все за трупове и гробове каканиже, а това си е чиста проба перверзия. Тежка форма на извратеност...

    ОтговорИзтриване
  8. Браво, беше време някои да се усетят, на кого е този блог! ;)

    ОтговорИзтриване
  9. Апостол Апостолов е най-мощният спамер на столетието. Ако е пушач - ще оспами и гробищата като се гътне един прекрасен ден.
    А отказването на жена от пушенето става най-лесно с перфориран презерватив... :)

    ОтговорИзтриване
  10. От около 3 години съм непушач и яростно се опитвам да пропуша отново, но нямам воля и сила. Моля ви, ако някой знае начин, да го сподели.

    П.П. Апостолов! Пушенето е здраве! Прав си, дори цигарите са по-полезни от портокалите по последни изследвания на учени от Филип Морис и Бритиш Американ Тобако. Все пак ми се струва за удачно да спреш цигарите и да минеш на силни транквиланти.

    ОтговорИзтриване