21 декември 2009

Концерт на AC DC в България на 14 Май 2010г.

ACDC в БългарияAC/DC в Белград, а скоро и у нас, в България!
(автор на снимката: един стар познат Цецо Трънков)

Догодина ще видим, чуем и изживеем като за последно поредната култова група в този наш съзнателен живот, а именно феноменалните AC/DC. В официалния сайт на групата е публикувано, че на 14 Май 2010г. на познатото на цяла България място за провеждане на най-великите концерти /не че мястото е велико/, а именно стадион "В.Левски" в София, ще бъдем свидетели на нещо, което едва 7-8 хиляди българина успяха да се докоснат в Белград през 2009г - концертът на дядовците от Ей Си Ди Си - ток да ни удари дано! Честно казано това ще е най-безполезното, което ще усетим на стадиона. Ще има камбани, влакове и какво ли още не.
Организатори на събитието са Balkan Entertainment Company, а билетите вече се продават от EVENTIM с цени между 55-130 лева.
В сайта на Metal Katehizis има разпределение на ценовите зони като по мое мнение най-яки са тези от 75лв - за правостоящи на футболното поле. Това да седиш по време на такъв концерт е неблагоприлично освен ако нямаш някакви физпроблеми. А да си на метри от идолите си и същевременно да усещаш как ти се пукат ребрата от натиска на хиляди почитатели зад тебе и да нямаш въздух да извикаш - също не е присъщо на нормалните хора с изключение на дивите фенове, които се броят на пръстите на жителите на две-три български села.

Концертът на AC DC в София е началото на европейското турне на групата, което се състои от 18 концерта. Хубаво е ние да сме първи, че не се знае ще им стигне ли животеца до последния концерт. Цялото оборудване и бойна екипировка ще пристигне събрана в 60 тира /сигурно поне 1 ще окрадат в българско/ няколко дена преди това, предполагайки, че това ще гарантира събитието - при каквито и да са метеорологични, политически, финансови и военни събития.

Друго интересно е, че AC/DC ще идват в България с две подгряващи групи, специални гости - не знам от коя величина бяха групите, които подгряваха фронтгрупата в Белград, но дано да са от първа звездна!

Ами хайде, купувайте билети, че не останаха!


5 коментара:

  1. hubavo e da si nai otpred no ako nqkoi taka ti napuka rebrata sledvashtiq put ti shte si sednal :yes: dali si prav,sednal.legnal ne e vajno shte gi vidish shte gi chuesh tva za men e po vajno :)

    ОтговорИзтриване
  2. дааа, важното е да си там! АЦ ДЦ не са ми от най-любимите групи, но шоуто ще е невероятно. Очаквам информация за фестивала на "Голямата четворка" Metallica, Slayer, Megadeth и Anthrax, които ще свирят н Sonisphere Festival. Интересното е, че в програмата през лятото на 22-23 Юни София също присъства като град, в който ще се проведе!

    ОтговорИзтриване
  3. zdraveite fenove na AC/DC
    Predpolagam,4e ve4e vsi4ki imat bileti,ako vse o6te nqkoi ne e uspql da si kupi a ima vuzmojnost i jelanie razbirase-moje da se oburne kum men.Za sujalenie nqma da moga da otida na koncerta za tova prodavam moqt bilet.
    Ako nqkoi proqvi interes neka mi pi6e na skype: Goof4o.

    ОтговорИзтриване
  4. Продавам билет седящо място сектор Б - от 55лв на 40 за контакт - skype: trandevi

    ОтговорИзтриване