16 декември 2009

Bulgarian Property Club in LinkedIn

Фасада на къща в старата част на гр. Пловдив
(снимка: Андрей Русев)

След като успях да изградя моя профил в LinkedIn до 95%, най-накрая се реших да направя собствена група, която наименовах Bulgarian Property Club. Това е експериментална група за хора, които са закупили недвижими имоти в България по време на строителния бум и сега търпят неудовлетворение от покупката си.

Неудовлетворението може да бъде породено от това, че са закупили имота си на висока цена предвид това, че сега цените са се понижили поне с 40%. В друг случай това усещане се поражда от некоректни инвеститори и строители, които едно го мислят, второ го говорят и трето го изпълняват. Недоволстваме от липсата на добра инфраструктура - уж луксозен имот, а вървиш в кал и мръсотия, неудовлетворение от презастрояването - започнал си да воайорстваш всяка вечер и т.н. и т.н.

Въпреки всички негативни страни при покупка на недвижим имот в България, винаги трябва да се търси и положителната й страна на. Разбира се, че най-лесно е да видим само недостатъците, което аз го умея много добре, но нека обсъдим и предимствата, които може да съществуват. Точно за това създадох и тази група.

Членуването в този импровизиран клуб е свободно, така че всеки, който има LinkedIn акаунт и се интересува от недвижими имоти, пък дори и да не притежава такъв, е добре дошъл.


Няма коментари:

Публикуване на коментар