29 декември 2009

Наближава Чисто Новата Ви 2010 година !

нова година картичка(снимка от ribhu)

Новата 2010г. едва ли вещае нещо по-различно от настоящата 2009г., която е почти е отминала, но надеждата за положително развитие на нещата и съществена промяна за всеки един от нас остават до последната капчица домашна ракия в чашката от чешки кристал.

Поради това, от името на новосъздадената компания за хидроизолации на покриви от Варна, както и от романтичния спомен на нашата сватба във Варна, която беше през 2009г., а и разбира се от моя милост г-н Русев, които през цялото време е намусен и сериозен, пожелаваме на всички нехранимайковци приятно прекарване на новогодишната нощ.

И не прекалявайте с пиенето, наркотиците и гърмящите пръчки, защото все пак сте интелигентни индивудиалисти на едно сложно българско общество, в което дори националния герой на демократичния преход, който откриваме в лицето на Негово Народолюбие Бойко Борисов не ще ни оправи, защото неизвестен е неговия кукловод, който командва нашия любим парад, наречен ПЕРЛА.

Наздраве! :)


4 коментара:

  1. Щастлива нова година на новото семейство и на новата фирма! :)

    ОтговорИзтриване
  2. мерсаж, мерсаж, моля за един масаж! :)

    ОтговорИзтриване
  3. честита нива година, да е по-усмихната и по-успешна :)

    ОтговорИзтриване
  4. дано, дано, новата година е наистина нова!!! в началото бях с усещането, че си е все същата 2009г., но малко по-малко виждам разликите! надявам се, че повечето ще са по-положителни! късмет на всички!

    ОтговорИзтриване