02 юли 2009

Motley Crew Kaliakra Rock Fest Kavarna Bulgaria



Не съм фен на Motley Crew, но след като ми връчиха две покани за концерта им в Каварна нямаше как да им откажа, и решихме да се разходим до там. Малко късно тръгнахме, почти преди обявения час на концерта, но не държахме да присъстваме на подгряващата група LAUREN HARRIS. Идеята беше да релаксираме сред "нашата" порода хора. А там беше лудница!

Паркирахме малко далече от стадиона, преминахме през Алеята на Светещите и се озовахме в Метълския Рай, където миризмата на кебапчета на скара, шума на пенливата бира, сладостта на поничките и вонята на мъжка метълска пот те обкръжава плътно плътно в горещия летен следобед. Аууу, разбира се, че опаткахме по едно кебапче за отскок, и после се разходихме из щандовете. Всичко си е като един голям битак без увеселителните аткрационни, ама карай.

Влязохме на терена на стадиона и се възхитихме от размера на сцената! Е, евала Цонко, в това отношение си добър, че с всяка изминала година сцената става по-голяма и по-голяма!

Бавно, бавно се смрачаваше, когато в някакъв полумрак започна интрото на Motley Crew. Дотук всичко беше ОК, но когато групата излезе и вокалиста запя, ми стана смешно! Наистина смешно! Гласът му беше с такива високи честоти, че все едно и изгълтал цяла бутилка под нялагане с хелий, или пък все едно гледаш как някакъв анимационен герой от Cartoon Network пее и подскача на сцената. :) Мазен глас! По едно време даже се озовах в миналото, когато метъла беше само такъв стил музика, и визията също! Беше забавно! Почти толкова, когато бях на Cradle of Filth в Бургас миналото лято. Дани Филт също така беше забавен с пискливия си глас и уникален костюм и сценично поведение!

Но Motley Crew са си банда от световна величина и всяка група си има фенове! Просто аз не съм от тях, макар че имат хубави песни.

Неизчакахме края на концерта, и по пътя за колата Motley Crew извириха Home Sweet Home - очарователна песен. С Роси даже се гушнахме и нежно разтанцувахме насред пътя, все едно това е нашата песен на нашата сватба! По-късно, най вероятно като бис, Motley Crew изпълниха една песен, която ако Роси е права се казва I did it my own на Frank Sinatra - също прекрасна песен! А в изпълнение на Motley Crew даже великолепна. А ние вече не бяхме на стадиона, ами на Алеята на Светещите, демек гробището.

Днес пък сме на Scorpions, чакам с нетърпение да си тръгвам от работа и да офейквам към Каварна, че вероятно ще има този път трафик и проблем с паркирането.

Снимки нямам, щото всички снимаха, идея си нямате как изглеждат стотици телефони, светещи, вдигнати нависоко - абе това може да е работа само на Великата Светулка!

Пийс бабо!


Няма коментари:

Публикуване на коментар