08 юли 2009

Сватбата: Първа кръв

Рамбо не е сам!

Онзи ден бяхме в медицински център Надежда във Варна, за да си изкараме медицинско за брак, все пак ще се женим и ще си смесваме кръвтта понататък и явно трябва да се удостовери, че нямаме сифилис и не сме туберкулозни. Цената - 55 лв на човек.

Същевременно реших, че е време да узная каква кръвна група съм и да си получа картончето, което да разнасям с личните документи.

Хора, източиха ми кръвчицата значи, удоволствие за 18 лв., ама изпълниха спринцовката на половина, добре че не гледах! Не че ме е страх, просто каква работа имам да гледам там? :P После видях спринцовката и с ужас установих, че не съм толкова благороден, колкото видимо си личи - кръвта ми е червена! А уж във вените ми тече синя кръв, че и прозира даже! Хаха! :) Язък, още един ялов благородец се извъдих, Скромност, Скромност, така ми викайте, хаха!

Вече си видях онлайн резултата и излезе, че съм АВ положителна! А честито на печелившите! Хубавото е че мога да преливам кръв на бъдещата ми жена, защото ако правилно съм запомнил тя е с кръвна група А, ама какъв резус фактор - като му дойде времето ще разбера!

Останаха още малко приготовление по нашата сватба, фото-видео и сме приключили. Всичко останало, едно цяло Приклочение е описано тук


3 коментара:

  1. защо ли си мисля,че АВ може само да приема от другите?...

    ОтговорИзтриване
  2. Мда, АБ приемат от всички, но дават само на себе си.

    ОтговорИзтриване
  3. щом е така с кръвните групи, значи за пореден път се доказва какъв голям егоист може да бъде зодия Овен, че дори кръвта ми не ще да се раздава!

    ОтговорИзтриване