16 август 2008

Day of Varna, 15th August

Заря по повод Денят на Варна, 15 Август

Празник...много хубав празник за Варненци, защото този път се падна работен ден и почти всички почиваха, с малки изключение като мене! Как така правителството прие да се почива във Варна по време на Деня на Варна и аз незнам, но е голям прецедент - ей сега вече всеки град и село имат право да изискват такъв почивен ден.

Този път, в сравнение с предишния, успях на видя зарята в пълния й блясък. Бяха направили инсталациите на първа буна и така яко трещеше, че стената, на която се бях подпрял вибрираше. Хубава заря, вкара даже и някакви ефекти, в смисъл фигурки, дето нещо не им се разбираше какво представляваха.
Най-интересното беше, че в началото зарята беше сякаш по отдалечена от нас, но в по-късно почнаха да гърмят по близо до нас, в смисъл зарята "пукваше" по-близо, и сякаш падаше върху теб, или те обгръща отвсякъде.

Това беше зарята за Варна...малко по-късно, но пак преди полунощ, над кв. Аспарухово също имаше заря - явно заря специално за квартала...хммм, сигурно и във Владиславово е имало тогава, хаха! :)


Няма коментари:

Публикуване на коментар