25 юли 2008

Cradle Of Filth In Bourgas, Bulgaria

Cradle Of Filth

Хаха, една добра новина, в момент, в който вече се чудех много защо не отидох на концерта на Металика в София, и дали трябва да съжалявам или не?! Таман гледам сайта на Зи-Рок, които се оляха цял ден да пускат Металика и да депресират тези, които искат да отидат на концерта, а не могат, и чета, че Cradle Of Filth ще идват в България на 17 Август на някакъв мижав фестивал в Бургас, наречен Spirit of Bourgas.

Супер новина, но защо в Бургас, а не в Каварна? Явно или Цонко - кмета на Каварна е фен само на групи, които скърцат от старост, или просто не е фен на Кредъл, за да си позволи да ги "изпусне".

Участието на Cradle Of Filth ще продължи само един час от 23:30ч до 00:30ч според програмата за деня. Един час - кой ти го дава, сигурно ще изпълнят най-известните си песни, но като едното нищо може и някоя боза да направят!

Очаквам скоро време още информация - иначе си струва да се отиде и на Cradle Of Filth, най малкото само два часа път с кола ми е, а и групата правят невероятно шоу!

Ето и линкове на новината от Z Rock и сайта на Spirit of Bourgas.

Cradle of Filth ще забият на главната сцена на SPIRIT of Burgas!!!

SPIRIT of Burgas е нов вълнуващ фестивал в България, който ще се проведе на брега на Черно море от 15-ти до 17-ти август 2008 г.


3 коментара:

  1. Здрасти!
    Ако си фен на Крейдъл, бих искал да те поканя на www.cradlebulgaria.com - Българският портал на групата.
    Има и форум, ако искаш се присъедини!

    ОтговорИзтриване
  2. Хаха, "мижав фестивал". Друго са си варненските фестивали... ;)

    ОтговорИзтриване
  3. Този коментар бе премахнат от автора.

    ОтговорИзтриване