08 октомври 2006

Продадена Невеста


Вчера вечерта се организирахме да се видим със Стефка и Иво и компания, но този път се метнахме на заведението "Продадена Невеста", което се намира в двора на варненския обреден дом. Това заведение е наследник на прословутото "Заведение за ядене и употреба на алкохол", от което имам приятни спомени.
Въпреки, че бяхме заобиколени от стотици бутилки вино, като най-старото беше от Мерло от Стамболово, реколта 1987 и струваше едва 90 лева, си поръчахме биричка! Е, другия път може по една чашка бяло или червено винце да пийнем с някокво мезенце. Атмосферата на заведението е много приятна, уютна е, лампите са оригинално направени с цветни бутилки, обслужването е на ниво, цените са приемливи, гозбите няма да коментирам още не съм ял там, но майче приготвят и шкембе чорба, което е голям плюс за такъв вид кръчма! И още една хубава черта - няма телевизори, които да те разсейват и отнемат от компанията.
Това заведение го препоръчвам на по-интелигентните компании, защото самата атмосфера е далече от кварталната кръчма, а стотиците бутилки вино придават елитен привкус.


Аз с моето Роси, която в момента не прави никакви гримаси! :)
Стефка, вечната пройдоха, с цигара и бира в ръце! "Пройдоха" лоша дума ли е? Аз в добрия смисъл го казвам! :P


Няма коментари:

Публикуване на коментар