23 юни 2006

12-те финалистки от Playmate България 2006


12-те финалистки от третия национален конкурс Playmate България са на корицата на юлския брой на Playboy, който се очаква на пазара на 24 юни, събота. Освен представяне на всяка от сексапилните претендентки за титлата, списанието предлага и възможност за читателите да гласуват за своята любимка чрез sms и да спечелят плазмен телевизор и годишни абонаменти като награди.

Конкурсът ще бъде излъчен в ефира на Нова телевизия на 3 юли, понеделник, вечерта. Освен за престижната титла Miss Playboy, 12-те момичета ще се конкурират и за ослепително красивия автомобил Lancia Ypsilon, който е голямата награда в надпреварата. Подгласничките на победителката също ще получат примамливи награди, допълват от редакцията на списанието.

Бляскавото шоу Playmate България 2006 е спонсорирано от водка Flirt и ще бъде реализирано от продуцентската къща “Глобал вижън” сред внушителен декор в киноцентъра “Бояна”. Водещи на конкурса ще са Зуека и Рачков. Със специални участия на сцената ще се изявят сексимволите на попмузиката и попфолка Лилана и Никол, както и най-добрият български модерен балет – “Дива”.

Фотосесиите, представящи претендентките за титлата Playmate България, тази година бяха заснети в курортите “Елените” и “Слънчев бряг” с любезното съдействие на Victoria Group и хотелите “Роял парк” и “Чайка бийч”. Списанието съдържа и специален двустранен постер с 12-те финалистки.

Сред другите хитове в юлския брой са фотосесията на българския модел Теа за сайта на американското издание на Playboy, както и интервютата с продуцента Магърдич Халваджиян и холивудската звезда Киану Рийвс.

В аналитична статия за Формула 1 Иван Тенчев разкрива кои са най-евтините и най-ефективните, както и най-скъпоструващите пилоти в най-популярния автомобилен спорт в света.

Репортажът “Гооооооооол...ф” на Нели Карагьозова пък е посветен на предстоящия бум на тази елитна игра на българска почва.

В секцията “Бъдещи звезди” са представени три нови открития на българския Playboy – модела Николета Младенова и студентките Юлия и Стаси.

Уникални нови снимки на певиците Ан Джи и Цветелина, както и солидна нова порция светски клюки допълват съдържанието на дългоочаквания 52-и брой на мъжката библия.

Като безплатно приложение към юлския Playboy излиза 16-страничен Summer guide с безценни съвети за лятна мъжка мода и лайфстайл.


Фотография: Васил Къркеланов/Playboy




Няма коментари:

Публикуване на коментар