27 април 2017

Детски велосипед или баланс колело - започнете с този избор

какво колело за баланс да избера мнения тестове съвет
Kiddimoto са сред марките с добро разнообразие от модели според предпочитанията на родителите

Покрай студеното време тази пролет хората почнаха да се шегуват, че през месец Април зимата е много лека. Скоро изведнъж ще се затопли, че ще бъде грехота да си стоите вкъщи и времето за разходки ще се увеличи.

Излизайки по-често навън, ще установите че миналогодишните детски забавления или са твърде бебешки или не са подходящи за ръста на детето ви. Дори може вече да сте се замисляли за избор на първи велосипед без педали или за тротинетка. 

 Ако вашия избор е да подарите детско колело - първо трябва да решите велосипед или колело без педали.
И в двата случая търсейки в интернет мнения какво колело да изберете, четейки тестове кои са по-подходящи колела за възрастта на детето и да разглеждайки снимки на колела, честно казано ще се хванете за главата предвид голямото разнообразие на марки и модели.

Знаете ли, че българските велосипеди заемат 5 място от общия обем продажби на колелета в Европа?
Български марки колела за деца, юноши и възрастни са Cross, Drag, Sprint, Leader, Shockblaze, Ferrini, Vivelo, Passati, Reactor и знайни и незнайни марки, произведени от тези производители за някои вериги хипермаркети.
Всяка марка има по няколко модела детски колела в зависимост от цоловете на гумите, а общия брой на детските моделите сигурно е над 40.

С балансиращите колела за най-малките ситуацията е по-сложна. Изборът е още по-голям, ценовия диапазон е широк, качеството - не се коментира. И много често компанията, която внася дадена марка колела за баланс се занимава с внос и на други продукти, които в най-добрия случай може да са бебешки или детски. В по-лошия - директен внос от Китай заедно с бамбукови клечки за шишчета и салфетки. Тоест поредния продукт за продажба - без мисия, без социална отговорност.

В тази връзка ще се постарая да направя една картотека на предлагането на детски колела за балансиране, за да може по-лесно да вземете решение какво колело да изберете.
Добавете ме в Google +, за да може своевременно да се информирате когато картотеката е публикувана.


Няма коментари:

Публикуване на коментар