23 ноември 2016

Защо е много подходящо да подарите балансиращо колело през зимата?

Коледа наближава и навярно вече имате идея какво да изберете за подарък на дете на 2 или 3 годинки. Ако възнамерявате да е нещо, с което да си играе през цялата година и да може да излизате навън, то това ще е детско колело или тротинетка, а може би скейтборд или ролери.


Колелетата за балансиране са малки по размер, леки и маневрени в затворени пространства. Понякога детето получава за подарък една идейка по-голямо колело, имайте в предвид по-висока седалка (най-подходящо е когато минималната височина на седалката е толкова, колкото вътрешната дължина на бедрото на детето).

детско колело без педали за балансиране мнение идея подарък споделете Кидимото
Чудесна идея за подарък за дете на 2 и 3 години
Kiddimoto Super Junior

През студените зимни дни едва ли ще излизате навън да карате колело. Същевременно обаче детето може да си играе с него вкъщи. Да го опознава, да му върти гумите или заедно с таткото да ги напомпят.

Първите 2-3 месеца понякога могат да преминат по този начин и детенцето да кара и забавлява с колелото в апартамента - разбирайте да се разхожда с него.

Сюжетно-ролевите игри с колелата са част от забавлението, което обучава
Дървено колело без педали Kiddimoto Пиратски черепи

Но когато навън се стопли и слънцето се появи, вие веднага ще искате да излезете на чист въздух, малко витамин D, разходка до сладкарницата. Тогава вече детенцето ви ще има свободата на откритото пространство да покара колелото и да практикува това, на което се е научило вкъщи. И ще видите детската самоувереност как ще се увеличи. С нетърпение ще иска да излезете навън, за да играете.

дървено баланс колело мотор кидимото подарък рожден ден на момче на 2 и 3 години
Детските мотори и балансиращи колела Kiddimoto са впечатляващи

Балансиращите колела, дървени или метални, са средство за забавление, за нови приятелства, за повече самочувствие, за здраве и обучение.

За разлика от настолните играчки, колелата не омръзват, защото приключението с тях всеки път е различно. Така както улиците и горските пътеки всеки ден са с различни препятствия.

Препоръчвам за активните деца колелата без педали, защото с тях те се чувстват най-добре. Никога не забравяйте да осигурите безопасни забавления като вземете и детска каска.



Няма коментари:

Публикуване на коментар