20 август 2014

Нов модел 2014 детско колело без педали от Kiddimoto

детски колела велосипеди без педали дете на 2 години
Kiddimoto Super Junior

Дизайнерите на детски колела Kiddimoto отново зарадваха най-малките си почитатели - децата, с нов модел метално колело без педали.


Уникална рамка е изработена от олекотена стомана,  а цветовете, от които може да изберете, за да направите подарък на дете на възраст от 2 години нагоре, са ярко червено, силно розово и прашно сиво.

Моделът Super Junior e детско колело, което тежи едва 3,3кг. То е с 12 инчови гуми изработени от микропореста EVA пяна, пластмасови капли с ефектни 5 шини.

Колелото с повече опции Super Junior Max има освен ръчна спирачка, но и 12 цолови напомващи се гуми с метални капли и спици. За удобство на родителите при носене на колелото е монтирана и дръжка на седалката. Теглото на това колело е 4,1кг.

Седалката на новият модел метално колело може да се регулира. Най-ниското й положение е на 34см от земята и достига до 47см.

За червеното колело за баланс Kiddimoto Super Junior вижте повече тук.

С детските колела без педали децата бързо започват да им се радват, тъй като от тях се изисква да правят естествени движения - да се избутват с крачета и да стискат здраво кормилото. Необходимите действия са вече отренирани от играта с други забавления на колелца, което улеснява концентрацията им, за да научат по-важното - умението за балансиране.

Препоръчително е детето да носи детска каска, както за неговата безопасност, така и за ваше спокойствие. Деца, които от най-ранна възраст за свикнали да носят детски каски, продължават да полагат повече грижи за здравето си като пораснат.

Вижте още снимки на колелата без педали - подходящи за подарък на дете на 2 или 3 години.

Детско колело Kiddimoto Super Junior с червена метална рамка

червено стоманено колело без педали варна онлайн
Ефектни шини на пластмасовата здрава капла на колелото

12 инча цола гуми не се пукат детско желязно колело
12 инчови колела, които не се помпят, защото са изработени от микропореста EVA пяна

метална рамка от стомана на детско колело без педали избор
Седалка, чиято височина се регулира, подходяща за дете на възраст от 2 години

какво колело за балансиране за дете на 2 и 3 години
Kiddimoto е английска марка детски дървени колела за балансиране и детски каски



Няма коментари:

Публикуване на коментар