02 декември 2013

Уникално колело за баланс получи Принц Уилям като коледен подарък за сина му Принц Джордж

Принц Уилям Kiddimoto кралски супербайк подарък коледа Принц Джордж
Принц Уилям с Кралски супербайк за балансиране за Принц Джордж
Негово Кралско Височество Принц Уилям - Дюкът на Кеймбрижд, посети световноизвестното изложение за мотоциклети и мотоспорт -  Motorcycle Live 2013, което се проведе в Англия в последните дни на месец ноември.
Както всички VIP персони посещението му имаше за цел популяризиране на събитието, на мотоциклетизма като спорт и начин за прекарване на свободното време. Принц Уилям отблизо се запозна с най-актуалните предложения от Света на мотоциклетите, като специално внимание обърна на британските мото-производители като Norton, Triumph, CCM и Metisse.

Кралски супербайк Kiddimoto за коледен подарък за Принц Джордж

Принц Уилям получи изненадващ подарък от Kiddimoto - компания, която произвежда детски баланс байкове, които приличат на мотоциклети. За неговият син Принц Джордж, Принц Уилям вече има какво да му подари за Коледа, а именно единствен по рода си Кралски супербайк в чисто бяло. Върху Кралският байк за балансиране са изрисувани Кралският герб на рода, буквата "G" за Джордж с корона, а върху вентилите на гумите са поставени специално изработени капачки, които приличат на кралски корони.

Ако търсите подобен изключителен подарък и за Вашето дете, вижте предложенията от Kiddimoto за детски дървени колела мотори:
http://kiddimoto.bg/bg/%D0%9C%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B5/c12.html


Принц Уилям по време на мото-изложението Motorcycle Live 2013
(снимка: Principle Bikes)

Като горд собственик на мотоциклет Ducati 1199, Принц Уилям не издържа да покаже отношението си към марката като пробва и позира с новият Ducati 1199 Superleggera.





2 коментара:

  1. Доста объркан изказ, почти неграмотно..От заглавието, чак до: "За неговият син Принц Джордж, Принц Уилям вече има какво да му подари.."

    ОтговорИзтриване
  2. Има една запетайка, която уби човек!

    ОтговорИзтриване