15 октомври 2011

Nikon D3000 като торта!


Nikon D3000 торта варна
Майсторката на алтернативните и луди торти Crazy Cake от Варна, Галина Христова, за пореден път приятно ме изненада в своята фейсбук галерия с дизайнерски торти с това сладко изкушение във формата на фотоапарат Никон Д3000.

Въпреки, че аз не съм почитател на фотоапаратите Nikon, ами на Canon, се осмелявам да публикувам няколко снимки на торта, изобразяваща цифров фотоапарат Nikon D3000.
Смятам, че Галина чудесно се е справила и в сравнение с една друга подобна торта, но на фотоапарат Nikon D700, Crazy Cake Галя има много по-добро попадение!

Като изпълнител на всякакви тортенски желания, Галя е правила доста чудати торти като торта във формата на череп, торта "трофей глиган", торта-басейн, както и някои по-еротични торти :) Разбира се, това са странични проекти на основното й занимание - торти за детски рожденни дни и сватбени торти.

А знаете ли кое е най-хубавото в цялата история? Че тортите изглеждат като направени от голяма верига сладкарници, но същевременно са вкусни като домашна торта!


торта фотоапарат никон
торта поръчка варна

nikon торта


Няма коментари:

Публикуване на коментар