09 ноември 2009

La Tribu Bar - нов сърф бар във Варна

bar-la-tribu-varnaНов бар във Варна - La Tribu
http://www.latribubar.com/

В неделя, след като ни изгониха от Kenvello във Phohe Mall 30 минути преди 21ч., когато по принцип трябва да приключат с клиенти и да затворят магазина, с Роси се отбихме да направим сефтето на новия сърф бар във Варна. Всъщност не знам дали има друг сърф бар в града, предполагам, че няма, но барът се оказа не много далеч от нас, така че друг път може и пеша "бос по асфалта, се клатя" да стигна до заведението и да се прибера вкъщи.

Първи впечатления: заведението е скатано на партерен етаж като над него има магазини, тоест лудницата може да продължи до късни сутришни часове. Когато ние пристигнахме нямаше никой освен няколко фена на бара, които коментираха житейски истории и сърф преживявания - за малката бройка на клиентелата е нещо съвсем нормално предвид това, че La Tribu отвори врати преди няколко дена.

Интериорна снимка откъм дъното на заведението
(източник http://www.latribubar.com/)

Втори впечатления: в интериорно отношения е все още семпло, но може би прекалено много съм свикнал с натруфените стени от други заведения. Иначе е направено оригинално на морска и сърф тематика. Не липсват и любимите LCD екрани където да се кьораш как някой кайт сърфист се опитва да стигне небесата. Направи ми впечатление, че заведението е сравнително светло през ноща, и на тавана все още стоят офисните осветителни тела, макар че са ги покрили с мрежест плат, колкото да скрият този факт. Не смятам, че повече светлина води до по-лошо, но е лошо, че сме сивкнали да ходим само по дупки, където можеш да се пребиеш от тъмнина.

Бар и плазма
(източник http://www.latribubar.com/)

Трети впечатления: смятам, че обслужването от бара е на ниво. Защо ли? Ами защото този, които ме обслужи, не го познавам, все още, поне знае какво и брандинг (или както трябва да се нарича следното) - хареса ми действието му, при което когато си поръчах бира Шуменско и Туборг първо не ме попита дали искам чаши, а направо ми ги даде, и второ ми даде правилните чаши, тоест чаша на Шуменско и на Туборг - така както ТРЯБВА да се прави. Много се издразних на Бар на втория етаж, когата си поръчах малко Джони, а ми го донесоха в чаша на Известната Пу#ка.
Все още не знам La Tribu правят ли хубави коктейли или не, но мисля, че и за това ще има време както и за тях, така и за нас.
Четвърти впечатления: честно казано сега ако ме питаш каква музика се пускаше в този бар няма да мога да ти кажа, защото имаше един пич дето така сладкодумно разказваше една история, че го "подслушвах" - кво да правя като беше интересно. Но щом съм го чувал чак от бара, означава че музиката е била сравнително тиха, но незапомняща се.

Постоянна клиентела
(източник http://www.latribubar.com/)

Пето впечатление: - мисля, че La Tribu пространствено е удобно да си организираш рожден ден или някакво друго парти. Може би там ще почерпя по случай именния ми ден.

Интериорна снимка откъм входа на заведението
(източник http://www.latribubar.com/)

Шесто впечатление: със сигурност ще намина отново с приятели и го препоръчвам на други хора, защото ми грабна дори шестото впечатление!
Седмо впечатление: като страстен непушач имаше въздух за дишане. Има голяма вентилационна тръба, която се надявам, че като се понапълне с димящи Кремиковци, ще има въздух и за мене.
Осмо впечатление: въпреки че заведението се рекламира и като Наргиле бар, видях наргилетата, но явно трябваше да попитам кой може, как и срещу какво мога да се опуша дробовете с наргиле - не се смей, кво като не пуша, жената ме научи! :)

Систематизирани осемте впечатления ще ти кажат: иди и виж със собствените си очи, нос и език! :) На мен ми харесва и пак ще отида!


3 коментара:

  1. Наргилето трябва да си го поръчаш както си поръчваш и бирата, но ... като не знаеш приказката "С питане и до Цариград се стига" е нормално да гледаш, но да не ползваш. Следващия път и аз ще пафкам наргиле, че отдавна слюноотделям по "вкусните" тютюни за тях :)

    ОтговорИзтриване
  2. изглежда доста приятно местенце

    ОтговорИзтриване
  3. местенцето е приятно, има различни тематични вечери, макар, че на нито една не съм присъствал! важно е да си с добра и интересна компания! А ти, ИПОТПАЛ, с този спам доникъде няма да стигнеш! :)

    ОтговорИзтриване