04 ноември 2009

Блог за хидроизолациите от специалист с 10 годишен опит в хидроизолирането

хидроизолации варнаБлог за хидроизолациите
http://hidroizolacia.wordpress.com

Такива са времената в строителството, че се използват всички ресурси за безплатна и евтина реклама, за да може информацията, че се предлага дадена услуга да може да достигне до възможно най-много хора.
Един от способите е ако си направиш блог във Wordpress или във Blogger, пък може и в друг сайт, който предлага безплатна регистрация.

Поради това брат ми, който се занимава от 10 години с хидроизолации вече си има блог за изолиране на проблемните покриви. Целта на този блог не е само да получиш кратък съвет от специалист в хидроизолирането на покриви на жилищни сгради и търговски обекти, но разбира се и да се свържеш с него и да му възложиш работата ако прецениш, че офертата е изгодна.

Затова в hidroizolacia.wordpress.com е написано как можеш да разбереш коя оферта е от коректен подизпълнител и какво трябва да присъства във всяка една оферта, за да си сигурен, че няма да бъдеш преметнат. Чети ТУК!

Също има и кратки съвети за полагане на хидроизолации на плосък покрив и битумни керемиди върху скатен покрив, които можеш да прочетеш съответно ТУК и ТУК.

Блогът съдържа и полезна информация за хидроизолациите и от други източници.


Няма коментари:

Публикуване на коментар