09 октомври 2009

Ipotpal - Ипотпал - съвременен SEO спам

ипотпалСреден пръст за състезанието Ипотпал
/на снимката: Авторът/

От няколко дена вече съм категоризирал всеки коментар съдържащ думата "ипотпал" като спам. Причината е едно смахнато СЕО състезание, където сякаш повечето участници ще им порасне оная работа ако са на първо място по индексация в Google при търсене с ключова дума "ипотпал" и като допълнителна материална награда ще получат лаптоп от мини серията на Sony Vaio, за да се кьорат с изморените си свити очички в малкия незнам-колко си инчов монитор.
Съдържанието на всички специализирани сайтове от това състезание е толкова безсмислено, колкото един най-обикновен спам. Най-лошото е, че всеки блог или някакъв друг сайт, пише по темата за Ипотпал, което по един или друг начин си е наистина "захарен памук във възглавница".
Примери за съдържание на един такъв сайт:

Ипотпал е онова голямо и страшно животно дето стои до клетката на SEO-тата в зоопарка !
Ипотпал е тогава, когато загубиш изборите и се самообявяваш за победител.
Ипотпал е ангелът хранител на Бойко Борисов.

Ето и един виц поне да е малко забавно в тази тема:

Ипотпал много обичал като види някой наведен да му слага среден пръст. Като умрял бил разпределен за рая. Тъкмо се навел Свети Петър да му отключи райските врати и Ипотпал по навик му направил номера със средния пръст. Това страшно ядосало Светиите и решили да го изпратят за наказание в ада. Предават го на дяволите да го варят в казана. След известно време главния дявол отишъл да види как върви наказанието на Ипотпал и какво да види: дузина дяволи се въртят около казана и нито огън, нито пара. - Защо не гори огъня? - Ами я се наведи ти да го да го запалиш.

И други подобни простотии.

Аман!


4 коментара:

  1. А, разгеле... още някой, който намира подобни "акции" за безсмислени :)

    ОтговорИзтриване
  2. а така, кажи им го на тъпите ипотпали че с това сео отаковаха цялата мрежа.то не бе ипотпал, не бяха ипотпалчета....

    ОтговорИзтриване
  3. видя ли средния пръст Ипотпал Велики? и да знаеш, според мен Ипотпал звучи като лекарство, а не на име на египетски фараон, слез от облаците, ела в реалността, пусни тото 6 от 49!

    ОтговорИзтриване
  4. ...или изгледай 'сички серии на "Перла"! :D

    ОтговорИзтриване