18 август 2009

General Surgery

General Surgery

Разхождайки се из MySpace попаднах на профила на една шведска дет метъл група General Surgery, които леко ме впечатлиха с техните общи снимки и сценични костюми. Шведския метъл е може би един от най-бруталните сред музикалните групи от Скандинавските държави. Това, че тази група използва голямо количество сценична кръв показва колко изродска трябва да е тяхната музика. Най-интересното е, че сега нямам тонколони на компютъра, за да чуя творчеството им, но не се и съмнявам, че си допада с излъчването, което изпълнителите на групата имат.
Ако си вампир обаче, за теб това е направо разхищение и ще им се чудиш как така тези шведи пропиляват толкова сладката напитка, която им опъва вековните кожи.
Пък ако си един от онези хора, които им прилошава от вида на капка кръв, сега е момента да се концентрираш над тези авторски снимки и да преодолееш фобията си.

Най-тъпото е че когато човек порастне и групи като тази, която се маца с кръв, други с тонове черен грим, трети с лайна, четвърти незнам какво си, и ти се струват много смешни. Музиката може да им е яка, ама да си пубертет не е лесно, а още по-трудно е да впечатлиш метъл-пубертет. Но и на General Surgery не им е лесно, някой ден като имат деца /ако все още нямат/ ще им задават тъпи въпроси: "Тати, тати, а ти що си червен като задника на "каква по-дяволите беше породата" маймуна."
Абе тотален срам!

"Рррр, не ме гледай Умно, ще те клъцна!"

Обща снимка на "хирурзите" след участието им в предаването на МУндьо /ударението е върху "у"-то/


Няма коментари:

Публикуване на коментар