16 ноември 2017

Ярък Петък - Black Friday алтернатива с добра кауза

Ярък петък е алтернатива на Черния петък с цел да се направи дарение за болно дете

Ярък Петък - алтернатива на Black Friday, денят, в който даряваш вместо да спестяваш.


Бих желал ако Bright Friday или Ярък Петък е денят, в който възрастните правят дарения и обръщат внимание на децата, които имат нужда от помощ.


За съжаление много възрастни са забравили, че са били деца, и колко безпомощни могат да бъдат.


Всеки от нас е виждал в социалните мрежи повик за помощ от някой родител, чието дете е сериозно болно и е необходимо да се събере за кратко време невероятно голяма сума, за да се започне лечение.


Всеки от нас знае, че каквато и да е сумата, обединението от много отзивчиви хора е успешно и парите могат да се събират.


Черният петък или на английски Black Friday произхожда от най-консуматорското общество на планетата - американците. Денят е толкова популярен с намаленията си, че за търговците това е най-добрият ден през годината.



Призовавам ви да не търсите най-ниската цена, за да спестите! Вашето удовлетворение от намалената цена ще бъде мимолетно, повярвайте ми!


Предлагам Ви да дарите това, което бихте спестили, за да се запази детски живот.


Ще се радвам ако може и други онлайн магазини да приемат този подход вместо намаления да дарят определена сума от всяка продажба.

Вярвам, че никой няма да злоупотреби с доверието на хората, тъй като мълвата за некоректен онлайн търговец, особено на детски продукти, се разпространява убийствено бързо.


Няма коментари:

Публикуване на коментар