27 септември 2013

"С благодарност и уважение!". Аз.

Луксозен подарък Позлатена роза Трежър България
(снимка: Андрей Русев 01/2013, права за ползване CC BY-NC-ND 2.5)
Истинска българска роза позлатена с 24К злато


Въпреки, че все още намираме морски пясък в обувките си или шишарки в джобовете на дрехите ни, спомените от лятната почивка изникват всеки път, когато усетим умората в края на работния ден.

Добре дошли отново на работния фронт – време е да спечелим пари за следващата ваканция!

Когато става дума за бизнес и печелене на пари, една от причините в края на годината да имаме положителен финансов резултат е тази, че не спираме да поддържаме добри взаимоотношения с най-важните за работата ни хора.
Това са онези няколко клиента, които са ни реализирали почти 80% от общия оборот. Или пък онези няколко доставчика, чиято продукция или стока е съществено важна и незаменима за успешното функциониране на фирмата ни. Да не забравяме и онези хора, с чиято безгрешност и консултации са ни спестили много средства, време и нерви.

Колко човека са тe? 100? 24? 7? Колкото и да са на брой, ние разбираме, че без тях и тяхното отношение нашата компания няма да е това, което е.

Наближават коледни и новогодишни празници. По време на тези дни, когато всеки си ги представя как вали сняг, ние трябва да се сетим за тези хора и да ги уважим. С изключителен и уникален подарък, поднесен с подходящо послание, ние ще им покажем, че те са ценни за нас. Жестът, който им направим ще им напомня постоянно за нас. Тяхното благоразположение към самите нас ще просъществува.

*   *   *

Похвално е, че сте стигнали до тези редове. Това означава, че сте от малкото хора, които имат дългосрочни виждания за развитието на компанията Ви.

Пожелавам Ви успех!


Няма коментари:

Публикуване на коментар