21 март 2011

Lumix Award: Работа.Живот

Panasonic Lumix AwardПрофесия "Войник"
CC 03/2011 /снимка: Андрей Русев/

Гласувай за тази моя фотография във фотоконкурса на Панасоник на тема "Работа.Живот"!

От време на време се сещам, че мога да участвам по разни фотоконкурси с награди. По-често обаче забравям да го правя.

Този път реших да участвам във фотоконкурса на Панасоник, тъй като направих малка инвестиция в Panasonic Lumix DMC-TZ10. Двоумях се много между Canon Power Shot Sx130 IS и този модел на Panasonic, но по-малкото тяло и това че Панасоника е произведен в Япония (а пластмасовия Canon в Китай), бяха решаващите фактори да си закупя сапунерка с HD видео и много ръчни настройки.

Темата на фотоконкурса на Панасоник е следната, цитирам: Работим за да живеем. Работата поддържа живота на планетата. Понякога забравяме колко различни професии хората работят - и че някои видове работа все още съществуват. Искаме да видим какви нестандартни работни места и професии могат да бъдат открити и заснети с фотоапарата. През нощта или деня, независимо къде се намира по света или колко е часът: винаги има някой, който да е на работа. От работника на поточна линия, хлебаря сутринта, до ловеца на бисери – това е вашият шанс да ни покажете хора, които работят нещо необичайно, за да изкарват прехраната си.

Следващият месец, Април, ще участвам отново! Хубавото е, че този фотоконкурс не ангажира участващите за публикуват снимки заснети с техника на Панасоник!

Ако харесвате моята снимка, която заснех по време на 3 Март пред Паметника на Руските воини в Морската градина, моля гласувайте с VOTE! И един интерес факт: тази снимка не е заснета с фотоапарат Панасоник, ами с Canon EOS Digital Rebel! :)

Още снимки, които заснех на 3 Март, можеш да видиш в тази фотогалерия!

ОБНОВЯВАНЕ към 1 Май 2011г. - моята фотография Професия "Войник" влезе в ТОП 10 в мартенската класация на Panasonic Lumix Award! За да видите и останалите най-добри кадри, посети тази фотогалерия.


Няма коментари:

Публикуване на коментар