04 март 2010

Да доживееш Sonisphere Festival Sofia Bulgaria 22-23 June 2010

sonisphere sofiaСъбитието на годината - Sonisphere Festival!


Най-накрая беше потвърдено, че между 22 и 23 Юни в София ще се проведе култовия фестивал Сонисфеър. Култов, защото "Голямата четворка" ще изнесат навярно едно невероятно представление, което ще се помни с десетилетия. Metallica, Rammstein, Slayer, Megadeth, Anthrax, Manowar, Alice in Chains, Mastodon, Stone Sour, Heaven and Hell са имената, които ще присъстват към този момент. Най-накрая да усетим, че сме част от Европейския съюз и фестивали от този ранг да се провеждат в България.

Няма да преповтарям информацията като прегракнал папагал, ами посетете официалния сайт на фестивала от този линк.

Да се надяваме, че състава в обявения списък ще остане същият, и няма да има промоутърски аномалии от българска страна. Интересно ми е да разбера повече за Марсел Аврам, тъй като споменават името му като един от организаторите, наред с Болкан Ентъртейнмънт. Явно е един от големите имена в промоутърския бизнес и през своята 40 годишна кариера е организирал концертите на Най-големите в музикалния свят! Ще отбележа само, че е роден в Румъния и има еврейски корен.

Билетите за фестивала са вече в продажба като най-изгодния вариант е комбиниран билет за двата дена за правостоящ на терена на стойност 120 лева на калпак. Билетите пред сцената са 180 лева, но моя съвет е да не си взимате от тях, тъй като там блъсканицата в стил "изкарай-ми-въздуха" е най-голяма.
За тези, които ще ходят и на AC/DC малко по-рано, стискам палци да имат финансовата възможност да покрият разходите си и за Sonisphere - защото и двете събития не са за изпускане!

Аз ще взема булката, с която се уредих миналата година, че да ми държи хладилната чанта с бира, и ще гледам да убедя брат ми да слезе от покрива - може да си даде почивка за няколко дена, стига се е занимавал с хидроизолации на покриви!

Късмет на всички и ще се видим на терена! :)



3 коментара:

  1. Концерта ще започне в 17ч. А кога ще свърши? Колко време ще пее всяка група.. ?

    ОтговорИзтриване
  2. PRODAVAM BILET
    !!???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    ОтговорИзтриване
  3. и аз продавам билетче за 2-та дена STANDING сектор 0878/910016

    ОтговорИзтриване