14 март 2007

Last Hope - Test Of Time

Last Hope - Test Of Time

В събота в Зона51 се проведе дългоочаквания концерт на софиийската хардкор група LAST HOPE, с участието на Brothers In Blood и Another Day...звуча като новинарска статия!
Само този концерт ми беше грабнал вниманието в програмата на Зона51, напоследък наистина се случват по-рядко яки групи да изнесат концертче,а да не говорим,че чуждестранните групи почти ги няма никакви. Може би лятото ще има по-активно участие от чужбина.

Бяхме се насъбрали приятелчета, а и имаше още доста наши познати в Зоната, които скоро не съм виждал. Концерта беше много див, клуба пълен до дупка, бири-мири, издивели мъже, цигарен въздух, а по-късно и кондензирана атмосфера по пода, където погото почти не спираше и не малко се падаше заради хлъзгавината.
В началото Brothers in Blood загряха заклети фенове на хардкора, като Шута си издра гърленцето със сигурност, той си знае де, много яки брутални вокали вади.
След тях бяха Another Day - абе бруталия, яко жица, този вид хардкор ми харесва, а не онзи по-лекичкия.
И разбира се накрая излязоха Last Hope - в началото бяха доста тихички, но след като се разработиха направо си избухнаха момчетата. А и новият албум не е за изпускане. Купих си го, а на приятелката ми й взех една тениска с логото на Test Of Time албумчето. В самия диск има и видеоклип на едно от парчетата Under the Flag, има и една директория Pictures, но вътре нямаше никакви снимки.
Дано съседите издържат на музикалния тормоз тези дни.
Ай са се наслаждавайте на малко снимки!


Марин влезе в кадър, Сашо от Last Hope с минералната вода и моя милост в най-дясно

Last Hope in action 1

Last Hope in action 2

Brothers In Blood

Another Day

В погото


Няма коментари:

Публикуване на коментар