02 февруари 2011

Да наемеш Златка Райкова...за сватбен агент


През 2011г. се отвори най-добрата възможност на всеки един пълноценен български мъж, който се смята за страстен почитател на Златка Райкова, а именно да се срещне на живо със самата нея. Да, същата онази разголена русокоска, от плът и кръв, ухаеща на изгарящ парфюм и с поглед и "очи", който могат да превърнат глината в бетон В20!

Веднага ще се замислите: "Как така? Не може да бъде толкова лесно?!". Наистина, не може да е толкова лесно! Тук не става въпрос за пари, парите се печелят, това е лесна работа. Тук обаче става въпрос за нещо друго, нещо, което навярно никога досега не сте правили и не сте били! За да се срещнете със Златка Райкова, за да Ви се подкосят краката, за да ви се....трябва да се жертвате! Трябва да станете МЛАДОЖЕНЕЦ! Да вдигнете сватба, да се обречете във вярност за друга жена, различна от Златка Райкова.

Представям ви Вашият сватбен агент Златка Райкова от сватбена агенция "Златка Райкова". Всъщност вече може да я преименуваме, тъй като прекалено често й споменах името в този пост - нека вече я наричаме Златка Уединг http://www.zlatka-wedding.com! /бел. ред. Уединг от английски Wedding - Сватба/

Сватбена агенция Златка РайковаНесъблечена Златка Райкова в ролята на сватбен агент 069

Ако сте ерген и искате да приемете тази непосилна за голяма част от населението мисия "Младоженец", то следвайте този план:
1. вкарайте се в такъв приличен вид, че да не отчайвате себе си като се погледнете в огледалото,
2. още тази вечер идете на чалга-дискотека,
3. възползвайте се от промоцията на заведението - вземете си за 60 лв бутилка уиски и четири кутийки енергийна напитка, по две за всяка камера на сърцето,
4. ако все пак сърцето ви издържи на оборотите, опитайте да танцувате кючек и да се задържите на нивото на очите на партньорката ви в танците,
5. още в ритъма чик-чиритак директно я забийте с въпроса: "Ще се омъжиш ли за мене?" - ако получите положителен отговор - мисията е изпълнена, ако е отрицателен - продължавай с някоя друга мацка,
6. ако до ранни зори не получиш изобщо положителен отговор от някой, което да няма чеп между краката, по пътя за вкъщи можеш да скочиш в някоя вледенена река да поуспокоиш страстите. Мисията провалена!


На вниманието на бъдещите младоженци тип "Лъвско сърце"! Ако имате крехка душа, слаби нерви, лоши ставни връзки, проблеми със сърцето, както и еякулация с диагноза "Рънкъл", и се съмнявате в правилността на решението ви, което преди няколко месеца сте взели, а именно да сключите брак с годеницата Ви, то много помислете преди да се срещнете със Златка Уединг! От една подобна среща нито тя, нито вие можете да спечелите, но със сигурност ще успеете да се разубедите и да си кажете: "Абе я чакай малко, млад съм още, живее ми се! Колко много Златки има по белия свят, все ще намеря една, която да е и за мене!". И всичко ще отиде по дяволите! Няма да има сватба, няма да има хонорари!

И Златка Уединг ще бъде нещастна като провален сватбен агент. Не карайте това русокосо златно момиче да плаче - освен, ако това не ви възбужда! ;)

Ако все пак успеете да се справите с изпитанието "Playboy Playmate 2007" и сте се насладите на всичко положително идващо като морски бриз от аурата на Златка, която не е успяла да Ви повлияе върху минали взети решения, върху чувствата към годеницата ви и не промени сексуалните ви фантазии, то тогава не само, че сте изпълнили още една от мечтите Ви, но и сте се доказали пред бъдещата Ви съпруга, че ще бъдете достоен и верен съпруг! Честито на печелившите от Тото 69!

THE NOT_SURE HAPPIEND

p.s. една от служебните ни коли беше Citroen C3, цвят "златист" - бяхме я кръстили Златка на Златка Райкова. Добре де, БЯХ я кръстил така. Мъж съм все пак! :)


1 коментар:

  1. Ние се смеем, а тя сигурно вече си има клиенти :))) И все пак, има нещо похвално в желанието за реабилитация на всеки един човек, и затова и пожелавам успех + това е водолей, ние не плюем по нашите:)

    ОтговорИзтриване