15 май 2010

Виж AC/DC Snimki Videoklipove Концерт Sofia България

ac/dc sofia bulgariaКонцерт на AC/DC в София на 14 Май 2010г.
(снимка: Илиян Ружин)

Отмина и този неповторим концерт на AC DC в България. За такива като мен, които не са присъствали на концертът им, не им остава нищо друго освен да слушат разказите на приятелите им, които са били, и да гледат хилядите снимки и видеоклипове записани по време на това ненормално явление в София.
За това съм се постарал да подбера най-добрите линкове със снимки и видеоклипове, за да може да ги разглеждате и да им се наслаждавате:

Виж снимки от концерта на AC/DC в София (avtora.com)
AC/DC разтърси София - фотогалерия + видео (e-vestnik.bg)
Концертни снимки от София на AC/DC (http://www.katehizis.com)
Фоторепортаж в 73 снимки с феновете на АЦ ДЦ преди концерта им в България (http://www.vesti.bg)
и още много други сайтове, ако търсете с ключови думи в Google ТУК

Всички видеоклипове от фенове, записани по време на концерта на АЦ/ДЦ
(http://www.vbox7.com)
Още повече видеоклипове от концерта на ACDC в България (http://www.youtube.com)
Колко много фенове може да събере стадиона Васил Левски виж тук
Малко по-близо до сцената и Thunderstruck - добър звук и осветление ТУК
War Machine - много близо до сцената

Приятно зяпане!

Ако знаеш някой сайт с добри снимки и видеоклипове от концерта на AC/DC в София, публикувай линка им като коментар!!!




5 коментара:

  1. Koq sega e rock stolicata na Bulgariq ? Kavarna ili Sofiq :))))))))))

    ОтговорИзтриване
  2. Имах уникалния шанс да бъда на концерта.Беше велико,уникално,неповторимо.Не мога да опиша чувството,което изпитах когато светлината изгасна и изведнъж от нищото се появиха ТЕ - Боговете на рока.Не плаках на концерта,плаках след това.Нямах сили след първия час,няхам глас,нямах и сърце,защото беше останало там.Аз съм само на 22 години и слушам DC от няколко години но мога да кажа,че никога няма да забравя тяхната музика,концерта и списанието Rolling Stones,което публикува статия за титаните.Четях го в автобуса,докато се прибирах от концерта в София,понеже не живея там.Плаках през целия път.Месеци наред не можех да се оттърся от еуфорията,която ме беше настигнала.Говорех с часове за концерта,за музиката на DC и за това колко съм щастлива.Седмица след това написах писно до списание "Хай Клуб",в което разказвах за концерта,защото имаше такава рубрика и исках хората да прочетат мнения на хора,които са били там...уви не го публикуваха.Явно предпочитаха насрания Джъстин Бийбър,пред великите AC/DC.
    Надявам се някой да прочете този коментар,ще се радвам много :) и наистина съжалявам за тези,които не можаха да присъстват на концерта защото аз шях да откача ако не бях там...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Бъди щастлива,моето момиче!(аз съм на 45)Затова че си била на това грандиозно събитие.И аз бях там,знаеш,имаше хора от 7 до 77год.Каквото и да злословят тъпанарите в България(а те не са малко),това беше най-великия концерт в нашата родина,всяка секунда си заслужаваше.Навремето ни гонеха и биеха за пристрастията към рок и метъл музиката.Тези,същите сега плюят по това епохално събитие,защото то,за тяхно нещастие,прави хората горди и свободни.Не им обръщай внимание,не го заслужават.Бъди свободна,AC/DC FOREVER!

      Изтриване