12 април 2009

Ще вдигам сватба на 01.09.2009г.!

сватбена тортаВсе още не Just Married, но ще е на 1 септември 2009г.
(сн. www.pinkcakebox.com)

Ако все още някой не е разбрал, на 1 септември 2009г. с Роси вдигаме сватба! :)

Предполагам, че някои хора ще ги вълнуват малко повече подробности, ами нека да ги кажа: максимално оригиналния и импровизиран годеж беше още на 15 октомври 2008г., в която нощ двамата си казахме, че каквото и да правим, ще го правим само и единствено заедно. В резултат на обещанията ни, на следващия ден се пръкна Макс Пейн Кавалера, черен котарак, който бих могъл да го считам за символ на обещанието ни, и всеки ден ми го напомня хапейки и драскайки ме.

Първо споделихме на най-близките ни приятели, да видим как ще реагират - ами как, беше малко или много очаквано след като с Роси живеем заедно вече втора година, гоним третата. Най-вълнуващо си беше да кажем на родителите ни, и заради това, че е трудно да им кажем, особено след като честта се пада на мене и в двата случая, малко забавихме обявяването на събитието пред тях. Дори колегите ми 5 месеца стояха в невидение, и докато ме бъзикаха на тема сватба аз само се подсмихвах доволно, че не знаят.
Преди всичко първо поисках Роси от нейните родители - лесно я дадоха! :) Колегите ги информирах на връх рожденния ми ден, а моите родители на официалната вечеря по случай рожденния ми ден - все пак станах на 30 години. И докато поисках Роси от нейните родители в една вечер, която беше малко напрегната и всичко се разви толкова бързо и спонтанно, че дори Роси се шашардиса, то споделянето с моето семейство беше планирано няколко часа, и това също изнерви обстановката в душевния ми комфорт. Те също очакваха нещо подобно. Хммм, колко сме прозрачни значи. :)

Сватбата ще е малка и скромна, близки приятели и семействата ни, без много или никакви други роднини, сватбата я правим, за да тържествува любовта ни, която не спира да я има! Ще наблегнем над църковен брак, докато ритуала в обредната зала ще е просто протоколна подробност. Ще следва забавления, напивания, оригвания, надявам се сватбата да избяга от нормалното и да е такава, каквито сме шматки аз и Роси.

Наздраве!


3 коментара:

  1. :) Няма по-хубаво нещо от сватбите... мое мнение!
    Честичко надничам в блога ти и от постовете ти лъха такъв позитивизъм, че няма да ти желая хубав празник - ще си го направиш такъв. Няма да ти пожелая и щастлив семеен живот - вярвам, че ще го постигнете. Ще ти пожелая годишнини, още по-готини от сватбата и само поводи за радост с "либето"!

    ОтговорИзтриване
  2. Ти си бил голям романтик бе :) Ама ... ще те питам като минат трите години заедно :) Хехе... Ама за организацията ако нещо искате да знаете - питайте, щото нали знаеш - по-добре питай патило :)

    ОтговорИзтриване
  3. Поздравления за смелата постъпка! :-) Бъдете здрави и двамата, за да се радвате на една прекрасна сватба и един още по-прекрасен семеен живот! Много се радвам за теб. :-)

    ОтговорИзтриване