12 април 2007

Women's Aid

Харесваш ли ме така?

Ето как може да изглежда гаджето ти или жена ти, след като я удариш. "Наслаждавай" се на тези снимки и преди да усетиш, че не можеш повече да удържиш гнева си, виж какво ще й причиниш. Не ти харесва, нали?

Ако пък ти харесва да "украсяваш" жени, значи си голям нещастник, и такива като тебе заслужават поощрение - два конски уя - един в устата и един в гъза!

Това са фотоси на известни личности от Англия, направени по поръчка на асоциацията Women's Aid, която защитава правата на английските жени и децата. Незнам дали има такава организация в България...










1 коментар:

  1. има, има
    организации да искаш.

    Проблемът в повечето случаи обаче е, че малко или много самите жени също са си виновни, защото търпят подобно отношение към тях. Прощават, защото обичат или защото са възпитани, че е по-добре да те шляпат редовно, отколкото да преживееш срама наречен развод. Малко по-малко това се променя...поне се надявам. Представям си просто колко е страшно да се изправиш и кажеш "Мъжът, когото обичам, от който родих деца ме бие". А за биещите...ще се самоцензурирам.

    ОтговорИзтриване