08 февруари 2007

YOU ARE (not) ALONE



Както и да си го кажем - така си е, привидно сме с вас, но сте сами! На Кадафи и на членовете на либийския съд изобщо не им дреме какво мисли българския народ, не се плашат от някакви хартиени лентички, осем години удържаха фронта на своето мнение, може би ще го удържат и сега.

Къде бяха всички политици и европейски представители и блабла?

Разбира се, че някъде другаде!

Защо е изобщо тази кампания? За да се спаси живота на българските сестри, или за да може правителството да остане на власт? Мислите ли че правителството ще подаде оставка ако това е условие на Кадафи?
Всичко това е инициатива на политиците на власт - други ги вкараха в тези лайна, и сега трябва да се спасяват някакси, дори чрез помощта на простия български народ, който се е обединил като стадо оФФце!

Ако осъдят на смърт медиците - нормално е българския народ да иска оставката на правителството.

За да остане на власт правителството медиците ни трябва да са освободени.
А там където има власт всеки знае че има много пари - достатъчно много, че да жертваш всичко!

Това е, затова не подкрепям тази кампания - това не е наша работа, това е работа на политиците ни! Пак ние ще им спасяваме задниците! Е, аз не държа...

Ще видим какво ще стане на 17-ти февруари - не съм голям оптимист!


2 коментара:

  1. За да кажеш нещо такова трябва да си човек,на който не му дреме за нищо освен за собствения си задник. А ти изглежда и без това си едно лайно,което няма представа за какво говори. Може би политиците използват тази акция само и единствено за своите си цели,но дали помага,много ясно! И ако наречеш още веднъж българите стадо оФФце ще си имаш проблеми с много хора,защото съприучастността и задружността не са присъщи за овцете, а за хората. А ти явно си просто поредния глупак дето е решил да изкаже мнение.

    ОтговорИзтриване
  2. то щото политиците помогнаха нещо до сега, хаха! и още медиците са в затвора и няма кой знае какво развитие, и като гледам как се развиват нещата и как всичко отшумява с бавни но сигурни темпове.
    разбира се, че ако ти не си гледаш

    а дали съм глупак или не - мнението си е мое, тъй че "шат да фак ъп"!

    ОтговорИзтриване